• dle шаблоны бесплатно
  • ,
  • Игры для Андройд
  • KRÁSA:

    Toužíš po dokonale bílých zubech, ale na
    Časté střídání teplot dokáže na tvé
    13.01.18 | Krása, Kosmetika
    Co si představíte pod pojmem ideál krásy? Vysokou

    Užitečné a škodlivé potraviny

    19.03.17 | Část: Zdraví, Zdravé stravování

    Užitečné a škodlivé potraviny

    Dlouho jsme věděli, že blahodárné ovoce a zeleniny, lesních plodů a bylin, masa a ryb. Ale, kupodivu, stejné produkty, ale dobrý tělo a může způsobit škody. Některé vědecké studie ukázaly, že sortiment výrobků z našeho denního menu přispět ke vzniku některých chorob. A vinu za to, samozřejmě, ne samotné výrobky, a jejich nesprávné použití, stejně jako smícháním nekompatibilních produktů, nadměrné používání některých a znevýhodnění ostatních, špatný čas jíst, nevhodné vaření.

    Potraviny, které mohou způsobit bolesti hlavy

    Kofein, který je součástí čaje a kávy v moderování je schopen stimulovat činnost mozku, a nadměrné - přinést bolesti hlavy, takže se nemusíte zneužívat čaje a kávy.

    Užitečné pro mozek sníst kousek čokolády, pár plátků sýra a několika ořechy. Nicméně, nadměrná konzumace těchto výrobků by také vést k bolesti hlavy, protože obsahují aminokyseliny tyramin.

    Histamin, který je obsažen v piva a vína, v malých dávkách, zvyšuje imunitní systém, nadměrné - stává se zdrojem migrény.

    Staré jogurt, zakysaná smetana, zpracované uzené maso, klobásy a podobně, citrusové plody (pomeranče, grapefruity, citrony), ananas, banány, rozinky, červené švestky, fíky, avokádo, konzervované ovoce, některé zeleniny (hrášek, fazole, cibule, zelí), chleba produkty (produkty z kynutého těsta), kukuřice - všechny tyto produkty, které se používají ve vařené formě nebo ve velkém množství, může vést k trvalé bolesti hlavy a migrény.

    Může způsobit bolesti hlavy a mořské plody, protože jsou bohaté na glutamátu sodného. To může být zdrojem bolesti hlavy pro lidi nezvyklé na takové jídlo.

    Potraviny, které zvyšují hladinu cholesterolu v krvi

    Všechny potraviny, které obsahují nasycené tuky - maso všech druhů zvířat, vejce, zakysanou smetanou, sýr, zmrzlina, čokoláda, cukrovinky, palmového a kokosového oleje, jater, jakékoli, včetně kuřecí maso, máslo, vejce - obsahují přebytečný cholesterol , Pokud jsou konzumovány v nadměrném množství pro tělo, mohou způsobit kardiovaskulární, nervový, endokrinní, metabolické a jiné závažné onemocnění, a to až na onkologii.

    Potraviny, které podporuje rozvoj rakoviny

    Maso, tučná jídla, rostlinné oleje, které jsou použity v přebytku nebo ohřátí, vše smažené, sladké, jídlo, chudí ve vlákně a trávicích enzymů, tzv rafinované potraviny a potravinářské, podrobeny tepelnému ošetření při vysoké teplotě (nad 40-50 stupňů, tedy . Teplota, při které enzymy jsou zničeny v produktech).

    Různé druhy masa obsahují velké množství konzervačních látek, dusičnanů a karcinogenů. Chips, hranolky, sušenky jsou také zdrojem těchto znečišťujících látek. Velký obsah tuku může způsobit rakovinu slinivky.

    Pokud nemůžete vzdát tyto výrobky, v krajním případě s nimi jíst ovoce a zeleninu.

    Máslo, červené maso, tuk vše, vše, co je zbavena vláken (která je v každém zeleniny a ovoce), podporuje tvorbu rakoviny tlustého střeva.

    Potraviny, které způsobují alergie

    Může způsobit alergie téměř jakýkoliv produkt obsahující alergen, díky kterým svědění, horečka, zimnice.

    Alergie může způsobit mléko a mléčné výrobky, hovězí maso, pšenice, droždí, vejce, káva, vepřové maso, cukr, čokoláda, kukuřice, arašídy, potravinové doplňky, rajčata, pomeranče, brambory. Zdroje alergie jsou také maso, ryby, vejce, kaviár, jahody, krabi, ořechy, med, atd.

    Chcete-li zjistit o jaký produkt máte negativní reakci, je třeba pečlivě zapište, jaké potraviny byste jedli a kdy.

    Potraviny, které podporuje tvorbu nadýmání

    Nadýmání může způsobit potravin s vysokým obsahem rafinózy. Patří k nim fazole, hrách, sušené, suché fazole, sojové boby, cibule, tuřín a brokolice, zelí bílé, květák, růžičková kapusta, mléčné výrobky.

    Mírně způsobit nadýmání jablka, banány, chléb, mrkev, lilek, celer.

    Zdrojem nadýmání může být škrob v bramborách, těstoviny, kukuřice.

    Jablka, hrušky a další ovoce obsahují sorbitol, zdroj nadýmání.

    Ale pokud jsou všechny tyto výrobky jsou konzumovány jen zřídka a v malých množstvích - tvorba plynu se lze vyhnout.

    Produkty, které podporují tvorbu žlučových kamenů:

    Rafinovaný cukr, sladkosti, sladké mléčné výrobky, tuky, nakládaná zelenina, škrobu, bělená mouka, bílá rýže, nějaké smažené potraviny.

    Produkty, které podporují tvorbu ledvinových kamenů

    Všechny tepelně zpracované potraviny, tělo tvoří sůl kyseliny šťavelové (šťavelanu) a je schopen tvorby ledvinových kamenů. To se týká zejména špenát, řepa, arašídy, angreštu, zelené cibule, černý rybíz, brambory, fazole, squash, šťovíku, rajčata, stejně jako čokoláda, čaj, kakao a další.

    Sardinky, ořechy, mléčné výrobky, maso, semena také přispívají k tvorbě kamenů a písku v ledvinách, v případě, že mnoho z nich, často v smažené nebo vařené.

    Produkty, které podporují tvorbu gastritidy a jiných onemocnění žaludku

    Produkty, jako jsou káva, silný čaj, uzené, hořčice, cibule, česnek, žvýkačky, všech konzervovaných potravinách, pikantní a slaná jídla, soda může být zdrojem rozvoje gastritidy a jiných chorob žaludku.

    Při onemocnění trávicího traktu je nejlepší jíst mléčné polévky, vývary, zeleninové pyré, bílý chléb.

    Produkty, které podporují vznik artritidy

    Nadměrné používání produktů, jako je kukuřice, čokoláda, vepřové maso, mléko, pšenici, žito, vejce, hovězí maso, káva, oříšky, cukr, máslo, jehněčí, citron, sojová může způsobit artritidu.

    Jakékoliv jídlo je žíhání, tvoří vklad kyseliny šťavelové, která je nerozpustná a je uloženo v kloubech na tělo, jako jsou potraviny nakonec podporuje tvorbu onemocnění.

    Použití těchto výrobků jsou zřídka (1-3x týdně) v malých množstvích, stejně jako jejich kombinace s syrového ovoce a zeleniny výrazně snižuje toto riziko.

    Pamatujte si! Vařené produkty mrzačí a raw - léčit tělo.

    Výrobky, které mohou způsobit pálení žáhy

    Čokoláda, cukr, všechny smažené, sladké nápoje, zpracované potraviny tepelně, kořeněná jídla, tuky a tučná jídla - to vše může způsobit pálení žáhy.

    Ale to není sužován pálení žáhy a další problémy vznikají v zažívacím traktu, zkuste:

    • ovoce jíst odděleně od ostatních potravin - 1 hodinu před jídlem a 2 hodiny po hlavním jídle;

    • žvýkat žádné jídlo;

    • jíst živé potraviny (syrové zeleniny, džusy, ovoce, zelené) 3 krát větší objem než vařené jídlo.

    Jaké potraviny jsou škodlivé při chronické psoriázy

    • Za prvé, největší hrozbou jsou produkty, které obsahují mastné kyseliny v koncentrované kukuřice, slunečnice a rostlinné oleje, jakož i margaríny vyrobené z těchto olejů. Tyto tuky neutralizovat, negovat všechny užitečné vlastnosti tuků obsažených v rybách, pokud se smažit ryby, zničí chemickou rovnováhu a vyváženost mastných kyselin v našich buněčných membrán, kvůli tomu, co a poškozených sliznic, kloubů a kůže.

    • veškeré tuky, a to jak rostlinného a živočišného původu, tepelně ošetřené (když jsme se smažit něco na jejich základě) jsou schopny vyvolat tělo stabilní a opožděné alergické reakce.
    Tak snížit příjem smažených a vařených potravin na minimum.

    "No! - Říkáte, že. - Takže to, co můžete jíst, jsou-li produkty jsou schopny produkovat určité neduhy "A to všechno?! Jsme s vámi lidé jsou inteligentní a umí dokonale pochopit situaci. Jako naše babičky, "všechny věci, že v ústech vylezl," jen kdyby to bylo v moderování. Jen je třeba správně jíst, nevynechávejte snídani, jíst 3-4 krát denně v mírných dávkách, jíst více vody, čerstvého ovoce a zeleniny.

    No, budeme i nadále mluvit a uvažovat o nějaké další užitečné informace, které jsem mohl najít.

    Chcete-li snížit riziko vzniku mnoha nemocí v důsledku nesprávného příjmu potravy, je důležité vědět, jaké produkty bude škodit, pokud mají prázdný žaludek.

    1. Citrus.

    Tyto plody mohou vyvolat alergie, stejně jako gastritida, jsou-li na lačno. Proto se doporučuje před pitím a sklenici pomerančového džusu, snídaně ovesné vločky.

    2. Banány.

    Obsahují mnoho hořčíku, obsah, který reguluje aktivitu kardiovaskulárního systému. Použití je na lačný žaludek, jste riskovali rozbít rovnováhu vápníku a hořčíku.

    3. Syrové zeleniny.

    Kyseliny nalézt v syrové zeleniny, může dráždit žaludek a způsobit vředy a vývoje gastritidy.

    4. Jogurt.

    Ukazuje se, že v dopoledních hodinách tělo nepotřebuje jogurtových bakterií a spravuje sám. Proto výhody půstu jogurtu je nulová. Je lepší jíst 2 hodiny po snídani nebo večer.

    5. studené nápoje.

    Studené nápoje nelze správně spustit trávicí proces v dopoledních hodinách. Lepší nahradit je vlažný.

    6. sladkosti.

    Na lačno má sladkost je nemožné, slinivka není schopen produkovat po probuzení správné množství inzulínu. Plná jíst sladkosti v ranním vzestupu hladiny cukru v krvi.

    7. Coffee.

    Káva na lačný žaludek má také negativní vliv na vaše zdraví. To dráždí žaludeční sliznici a produkuje žaludeční šťávy. Po nějaké době, se může vyvinout gastritidu.

    Být zdravý!

    скачать шаблон для dle скачать бесплатно фильмы
    (hlasů: 0)
    Související články:
    Sekce: Zdraví
    Každá žena alespoň jednou v životě setkání s nevysvětlitelná bolest na hrudi, ale většina z nich
    Problémy v práci se často stávají pro nás zdroj konstantního napětí a stresu
    Dieta, strava ... Kolem jedné diety! Samozřejmě, že výsledek stojí za to: vzdálený maják nám troubit
    Černá a barevné, matné nebo lesklé, vzorované nebo bez ... Good punčocháče - povinný atribut
    Ještě slim lidé mají svá tajemství
    Poznámky k článku:

    Sex a vztahy:

    Zaječí sex: Jak ho v posteli odnaučit styl rychle a zběsile?
    Zaječí sex: Jak ho v posteli odnaučit styl rychle a zběsile?
    22.01.18 | Láska, Intimita
    Jako natažený na klíček. Chová se váš partner při milování trochu
    Prsa v hlavní roli aneb Erotický manuál ženám na míru
    Prsa v hlavní roli aneb Erotický manuál ženám na míru
    22.01.18 | Láska » Intimita
    Jsou zdrojem obživy i erotické slasti. Jejich křivky lákají a podněcují fantazii. Ženská ňadra
    Vztah na dálku: jak na něj, aby jen tak neztroskotal
    Vztah na dálku: jak na něj, aby jen tak neztroskotal
    21.01.18 | Láska
    Zdá se ti to neuvěřitelné nebo nesmyslné, že spolu dva lidé chodí, ale vlastně se

    REKLAMA:

    POPULAR:

    Co se bude nosit letošní podzim? Beauty trendy z přehlídkových mol podzim/zima 2016
    Co se bude nosit letošní podzim? Beauty trendy z přehlídkových mol podzim/zima 2016
    28.10.16 | Krása, Kosmetika
    Už víš, v čem letos na podzim zazáříš? Nemluvíme teď o dokonalém kabátu
    Retro look: Líčení ve stylu třicátých let. Probuď v sobě ženskost!
    Retro look: Líčení ve stylu třicátých let. Probuď v sobě ženskost! Světlá pleť, výrazná maskara na horních řasách, tenké obočí do
    Maska z kočičí podestýlky i řasenka ze sušenek, tak zní podivné recepty
    Maska z kočičí podestýlky i řasenka ze sušenek, tak zní podivné recepty   Netradiční až šokující tipy na to, jak být krásnější, si ženy
    Ideální ženské tělo? Víme, jak vypadá!
    Ideální ženské tělo? Víme, jak vypadá! Každá země má svou představu o tom, jak má vypadat ideál ženské siluety. Aspoň to
    Jak udělat domeček pro panenky z papíru
    Jak udělat domeček pro panenky z papíru Tvorba domečku pro panenky papíru není nijak složité. Barn, dvoubarevná a světle zelené domy
    Líčení podle barvy očí: Víte, co vám sluší?
    Líčení podle barvy očí: Víte, co vám sluší? Nemusíte je líčit vůbec nebo klidně použít jen řasenku, ale pokud chcete oči trochu zvýraznit a
    Copyright © 2014 Ženské řády.Cz | Design by ALEX- Ženské řády